GTO’dan Meslek liselerine destek

GTO’dan Meslek liselerine destek

GTO Ekim ayı olağan meclis toplantısında konuşan başkan Nail Çiler, “Odamız tarafından meslek liselerine 500 bin TL karşılıksız destek verildi."dedi.

GTO  Ekim ayı olağan meclis toplantısında konuşan başkan Nail  Çiler, “Odamız tarafından meslek liselerine 500 bin TL karşılıksız destek verildi. Mesleki okullar hakkında yeni projelerimiz de var. Okullarımıza bedelsiz olarak destek sağlamaya devam ediyoruz” dedi.
Gebze Ticaret Odası (GTO) Ekim Ayı Olağan Meclisi meclis salonunda dün gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen meclis toplantısında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşku ile kutlandı. Burada konuşan Çiler, meslek liselerine oda olarak sundukları destekten söz etti. Ayrıca programda şirketini devrettiği için meclis üyeliğinden düşen GTO Onursal Başkanı Nejat Hasan Karaağaçlı bir veda konuşması yaptı. Karaağaçlı açıklamalarında ülke gündemine değinirken, "Gebze Ticaret Odası’na birlikteliğimiz için teşekkür ederim” dedi. Karaağaçlı’nın konuşmasının ardından GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Karaağaçlı’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket verdi. 
4 MİLYON TL DESTEK
Meclis toplantısında konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler şunlara değindi; “Bugün cumhuriyetimiz 96 yaşında. 96 yıldır büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tüm yokluklara rağmen, yüzbinlerce şehit vererek bir zafer kazandık. Cumhuriyetimiz kutlu olsun. Bu bölgedeki meslek liseleri için 4 Milyon TL’ye yakın destek aldık. Bu bölge süper ligde. Ara eleman değil, aranan eleman yetiştireceğiz. Öğrencilerimz aranan eleman olsun diye yola çıktık. Gebze Kaymakamımız da bizi yalnız bırakmadı. Odamız tarafından meslek liselerine 500 bin TL karşılıksız destek verildi. Mesleki okullar hakkında yeni projelerimiz de var. Okullarımıza bedelsiz olarak destek sağlamaya devam ediyoruz” diye konuştu.5-083.jpg1-135.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.