GTO’dan İndirimli akaryakıt anlaşması

GTO’dan İndirimli akaryakıt anlaşması

Gebze Ticaret Odası, üyelerine yönelik sürdürmüş olduğu akaryakıt kampanyasını daha iyi koşullar ile hizmete sunarak başarılı projelerine bir yenisini daha ekledi.

Edenred Kurumsal Ödeme Çözümleri A.Ş. ile gerçekleştirilen anlaşma ile, Oda üyeleri artık BP Akaryakıt İstasyonlarından pompa fiyatı üzerinden 8,5% indirimle akaryakıt alımı yapacaklar.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Genel Sekreter Mustafa Y. Sekin, Edenred Türkiye Satış Direktörü Görkem Oran, Anadolu Bölge Direktörü Dilek Baydaş ve Kocaeli Satış Bölge Müdürü İrem Uztürk katılımıyla gerçekleşen anlaşma sonucu  Nail Çiler üyeleriyle bir mesaj paylaştı.

ÜYELERİMİZE KESİNTİSİZ HİZMET

Mesaj şöyle:

“Gebze Ticaret Odası olarak, vizyonumuz doğrultusunda üyelerimizin ticari ve sınai hayatlarında menfaatleri yönünde olacak uygulamaları gerçekleştirme gayretiyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Ülkemizin iktisadi hayatına önemli ölçüde katkılar sunan üyelerimize yönelik, içinde bulunduğumuz zor dönemde çeşitli yollarla enerji maliyetlerini azaltmaları için destek sağlama yolunda uygulamalar gerçekleştiriyoruz.

Bu hedeflerden hareketle; pandemi döneminde de üyelerimize sunduğumuz kesintisiz hizmet ile  üye memnuniyetini en ön planda tuttuğumuz Odamızda, bu hizmetlerimizin yanında indirimli akaryakıt uygulamasını daha da uygun koşullara dönüştürerek hizmete sunduk.

YÜZDE % 8,5 İNDİRİM

Enerji maliyetlerinin düşürülmesi adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucu; Gebze Ticaret Odası ve Edenred Kurumsal Çözümler A.Ş. arasında yapılan protokol neticesinde, BP Akaryakıt istasyonlarında geçerli olan pompa fiyatları üzerinden yüzde % 8,5 indirimden yararlanabileceğiniz yeni bir uygulamayı gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Üretimden bilişime, hizmet sektöründen eğitime kadar çok geniş ve farklı iş kollarında ülkemiz ekonomisine istahdam ve katma değer sağlayan 20.000’i aşan üyemize, tüm Türkiye’de bulunan BP Akaryakıt istasyonlarında geçerli olacak indirimli, ucuz akaryakıt anlaşmasının hayırlı olmasını diler; Oda olarak üyelerimizden aldığımız destek, birlikteliğimizden aldığımız güç ile bu dönemi de atlatacağımıza olan inancımızı yineler, tüm üyelerimizi bol ve bereketli kazançlar temenni ederiz.”

 

3-345.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.