GTO’da online dönemi başlıyor

GTO’da online dönemi başlıyor

 Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, yıl sonuna doğru üyelerin borç ve aidatlarını online sistemde yapabileceklerinin müjdesini verdi. Gebze...

 

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, yıl sonuna doğru üyelerin borç ve aidatlarını online sistemde yapabileceklerinin müjdesini verdi. Gebze Ticaret Odası’nın dün gerçekleşen Kasım ayı olağan meclis toplantısında konuşan Başkan Çiler, “Artık üyelerimiz borçlarını ve aidatlarını ofis, ev ya da cep telefonundan internet aracılığıyla online olarak yapabilecekler. Yılsonunda sistemimiz hazır olacak” şeklinde konuştu. Gündeme ilişkin açıklamalarda da bulunan başkan Çiler, “Muallimköy’de yapılmasına karar verilen Bilişim Vadisi bölgemize çok şey katacak. Bu projeye Türkiye’nin birçok şehrinden çok talep vardı ancak en uygun yer burasıydı ve burada olmasına karar verildi. Biz de oda olarak bu konuda elimizden geleni yaptık” diye konuştu.

DERİNCE LİMANI İHALESİ ANLATILDI

 

Toplantıya misafir olarak katılan Kocaeli Ticaret Odası yetkilileri de, Ocak ayında özelleştirilecek olan Derince Limanı hakkında bilgi verdiler. 2007 yılında ihaleye çıkan, Türkerler Grup tarafından 194 milyon dolara satın alınan Derince Limanı, yapılan itirazlar ve Danıştay’ın kararıyla ihale iptal edilmişti. Yeni ihale için başvuruların 10 Aralık’ta sona ereceği, tahmini bedelin ise 500 milyon ile 1 milyar arasında olduğu bilgisi verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.