GTO’da iftar tartışması

GTO’da iftar tartışması

Gebze Ticaret Odası Ağustos ayı olağan meclis toplantısında GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ile Meclis Üyesi Özcan Dal arasında oda tarafından...


Gebze Ticaret Odası Ağustos ayı olağan meclis toplantısında GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ile Meclis Üyesi Özcan Dal arasında oda tarafından verilen iftar yemekleri tartışıldı.
İKİNCİ İFTARA NE GEREK VARDI?
GTO ağustos ayı olağan meclis toplantısı dün yine tartışmalara sahne oldu. Geçen toplantı zabtının görüşülmesi sırasında başlayan tartışmalar oda tarafından verilen iftar yemekleri ile daha da alevlendi. Meclis üyesi Özcan Dal, oda tarafından bu yıl neden iki sefer iftar yemeği verildiğini sorarak, “Verilen ikinci iftar yemeğinin ücretini üyeler kendi ceplerinden verselerdi daha iyi olurdu” dedi. Dal ayrıca, yurtdışı gezilerinde verilen harcırahlarla ilgili olarak da, “Bana verilen bu paralara ayıptır almam dedim” diye konuştu.

ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN
GTO Başkanı Nail Çiler ise geçmişte verilen iftar yemeklerini örnek göstererek Özcan Dal’ın sözlerine yönelik, “Keşke bu değerli fikirlerinizi yönetimde olduğunuz zaman da dile getirseydiniz. Odanın geçmişte daha fazla iftar verdiği günler oldu. Elimizi vicdanımıza koyalım. Amaç üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi?” dedi. Çiler ayrıca geçmiş dönemde de oda tarafından düzenlenen gezilerde üyelere harcırah verildiğini hatırlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.