GTO ve GOSB 112 Acil Servis Merkezi kuruyor

GTO ve GOSB 112 Acil Servis Merkezi kuruyor

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Ticaret Odası ve GOSB ortaklığında 112 Acil Servis Çağrı Merkezi kurmak üzere çalışmalara başladığının müjdesini verdi.

Gebze Ticaret Odası aralık ayı olağan meclis toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. Meclis toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde; toplumun her bireyinin sorumluluğu olduğunu ve GTO olarak kadınların güvende olmaları için yapılacak tüm faaliyetleri destekledik. Oda olarak tüm projelerimizi hız kesmeden sürdürdüğümüzü ve Darıca Hizmet Kompleksimizin açılışı için gün sayıyoruz. GTO ve GOSB ortaklığında 112 Acil Servis Çağrı Merkezi kurmak üzere çalışmalara başladığımızın müjdesini vermek istiyorum.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda çekişmeli ve heyecanlı geçen maçlarımız ile tamamladık. Turnuva boyunca destekleyenlere teşekkür ederim.  Kasım ayı içerisinde Kaymakamlığımızın düzenlediği 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve 24 Kasım Öğretmenler Günü programlarına katıldık. Ekonomide bazı dalgalanmalar yaşandığını fakat bu zor dönemi birbirimize destek olarak geçireceğimizi inanıyoruz. Oda olarak üzerimize düşen çalışmalara gönülden katılacağız.  Üretimin ve istihdamın arttığı, koronavirüs salgınından da kurtulduğumuz sağlıklı günlere bir an önce kavuşmayı diliyoruz” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.