GTO TÜRKİYE’YE ÖRNEK  

GTO TÜRKİYE’YE ÖRNEK  

 GTO TÜRKİYE’YE ÖRNEK   Haber  "LEVENT ALTUN"Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, 2016 yılında Türkiye’deki diğer ticaret odalarına...

 

GTO TÜRKİYE’YE ÖRNEK  

 

Haber  "LEVENT ALTUN"

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, 2016 yılında Türkiye’deki diğer ticaret odalarına örnek proje ve çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Çiler özellikle eğitim alanında 365 Oda arasında ilk sırada olduklarını kaydetti.

Gebze Ticaret Odası, yılın son meclis toplantısını dün gerçekleştirdi. İlk bölümde GTO Vakfı’nın bütçe görüşmesi yapıldı ve 2017 bütçesi 2 milyon 100 bin lira olarak karara bağlandı. Ardından ise meclis toplantısına geçildi. Üyelerin de görüşlerini aktardığı toplantıda en çarpıcı görüş, Muzaffer Koşan’dan geldi. Koşan, “Başkanımız çok çalışıyor, gurur duyuyorum. Ancak yönetimin de çalışması lazım” diye konuştu. Başkan Çiler ise, GTO olarak yönetim ve üyelerle birlikte iyi bir ekip olduklarını belirtirken, 2016 yılına projeleriyle damga vurduklarını söyledi.

GTO istedi, Hükümet yaptı

GTO Başkanı Nail Çiler, sadece bölgenin ekonomik ve sosyal gelişiminin yanı sıra ülke ekonomisine ilişkin önemli çalışmalar yaptıklarını ve örnek teşkil ettiğini belirterek, “Çek yasası, vergi-prim-oda aidatı yapılandırılması, vergisini zamanında ödeyenlerin ödüllendirilmesi, ticaret sicil affı, finansman için teminat sorunu gibi konularda öneriler sunduk, bazıları kabul edildi bazıları ise mecliste görüşülüyor ve yürürlüğe girecek” diye konuştu. Başkan Çiler, eğitim alanında da Türkiye’de 365 oda arasında ilk sırada olduklarını ifade ederken, yeni uygulamaya konulan Nefes kredisi için GTO olarak 127 milyon lira kredi vereceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.