GTO projenin startını verdi

GTO projenin startını verdi

GTO mart ayı meclis toplantısında Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu’yu ağırladı. Meslek Edindirme Merkezi ve Atölye Binası projesinin startını verdi.

Gebze Ticaret Odası (GTO) mart ayı meclis toplantısında Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu’yu ağırladı. Meslek Edindirme Merkezi ve Atölye Binası projesinin startını verdi.
GTO Mart Ayı Meclis ve Müşterek Meslek Komite Toplantısı, Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu, Kocaeli İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya, İmeak Deniz Ticaret Odası Başkanı Vedat Doğusel, GOSB Teknopark Müdürü Murat Çemberci ve meclis, meslek komite üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

mustafa-tuzcu.jpgPROJE KABUL EDİLDİ
Toplantıda görev yaptığı bir yıl boyunca gerçekleştirdiği faaliyetlerden söz eden GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, bölgemizin en önemli sorunlarından biri olarak değerlendirilen ara eleman sıkıntısının giderilmesi amacıyla bölgemize kazandırılacak olan Gebze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi içerisinde yer alacak olan Meslek Edindirme Merkezi ve Atölye Binası Projesini Meclisin arzına sundu ve proje oy birliği ile kabul edildi.
Toplantı GOSB Teknopark Müdürü Murat Çemberci’ nin ve ardından Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu’nun konuşmaları ile devam etti. ​​​​​​​abdurrahman-aslantas.jpg​​​​​​​

BKAN YARDIMCISINDAN GEBZE’YE ÖVGÜ
Mustafa Tuzcu yaptığı konuşmada, Gebze’nin büyüklüğü, ülkemiz ihracatına katma değeri ve yüksek potansiyelinden bahsederek, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş ile sürekli bölgenin gelişimi için istişarede bulunduklarını ve yapılacak her çalışmada destekçi olacaklarını ifade etti.

5-001.jpg

1-2.jpg

Kaynak:Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.