GTO, pilot 3 odadan biri oldu

GTO, pilot 3 odadan biri oldu

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 365 Oda/Borsa arasında Dijital Oda seçilen 3 pilot odadan biri olduklarını açıkladı.

Gebze Ticaret Odası ocak ayı olağan meclis toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. pandemi nedeniyle video konferans yöntemiyle gerçekleşen meclis toplantısında Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler açıklamalarda bulunan. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Öncelikle yoğun kar yağışı dolayısıyla bölgemize geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, mağdur olan üyelerimiz için üzerimize düşen ne varsa yapmaya çalıştığımızı ve her doğa olayının bir afete dönüşebileceğini kabul edip buna göre tedbir almamız gerekir.

 

“GAYRET GÖSTERİYORUZ”

Doğalgaz ve elektrik kısıntısının üretimde aksaklıklara neden olabileceği sebebiyle, yaşanacak sıkıntılarda elimizden geleni yapmaya çalıştığımızı ve sanayinin sesini ilgili makamlara ulaştırdığımızı, bazı sektörlerde kısıntıların kaldırıldığını ve görüşmelerimiz devam ediyor.  365 Oda/Borsa arasında Dijital Oda seçilen 3 pilot odadan biri olup ve odamızı ve üyelerimizi çağın gerekliliklerine uygun şekilde geliştirmek için gayret gösteriyoruz.  Üyelerimizi dijital ortamda neler yaptığımızı takip edebilecekleri, sesli dinleme özelliğiyle işitsel boyuta taşıdığımız, içerisindeki QR kodları ile faaliyetlerimizin videolarına ulaşabilecekleri, çalışmalarımızın bir kısmının yer aldığı ‘2021 Dijital Faaliyet Raporu’muzu sunduk.

 

“SICAK YEMEK DAĞITTIK”

Sanayi sitelerine ziyarette bulunarak üyelerimizin sorun ve sıkıntılarını dinledik. Dün olduğu gibi bugün de elimizden ne gelirse yapmaya çalışacağız. Üyelerimiz için yaptıklarımızı paylaştık. Çevremizdeki hastanelerimize, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tomografi cihazı, Covid-19 Başvuru Binası, Fatih Devlet Hastanesi’ne solunum cihazı, bölgemizde filyasyon ekipleri için giyinme-soyunma prefabrik binası, Dilovası Devlet Hastanesi’ne Göz Ünitesi kazandırdık. Mobil Aşevimiz ile sağlık çalışanlarımıza ve hasta yakınlarımıza sıcak yemek dağıttık.

 

“EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAĞIZ”

Covid-19 sürecinde daha başka birçok destek verdiğimizi ve herhangi bir afet durumunda sıcak yemek ulaştırmak üzere uygulamaya koyacağımız Mobil Mutfak projemizin de en kısa sürede tamamlanacağız.  İnşaatı süren Darıca Hizmet Kompleksimizde afet gönüllüleri için bir merkez ile Dilovası’ndan sonra Darıca’ya da ikinci bir Sosyal Etki Merkezi kazandıracağız.  Gebze Ticaret Odası olarak, emekleyen değil, yürüyen; duran değil koşan bir odayız. Üyelerimiz ile beraber hareket ettikçe, ortaya koymak için yoğun çaba gösterdiğimiz projelerimizde aynı heyecanı yüreklerinizde hissettiklerini bildikçe çalışma azmimizin her geçen gün daha da arttıracağız” diye belirtti.

 

manset-1-054.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.