GTO kardeş odayı ağırladı

GTO kardeş odayı ağırladı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve yönetim kurulu üyeleri, Bingöl Sanayi ve Ticaret Odası heyetini ağırladı.

Bingöl Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas ve yönetim kurulu üyeleri, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak ve Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş dün Gebze Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, “Biz Bingöl’e geldiğimizde sizin yüreğinizdeki sıcaklığı gördük. Gebze bölgesinde bulunan OSB’lerde doluluk oranı yüzde 90. Gebze'de ikamet edenden çok çalışan var. Bölgemizden İSO 500’e 66 firma girdi.

 

“GÜZEL İŞLERE İMZA ATILIYOR”

Bu kadar gücün olduğu bir yerde farklı projeler üretmeniz gerek. İhracatta İstanbul’dan sonra bölge olarak ikinci sıradayız.  Gebze, her ne kadar ilçe olsa da 4 vergi dairesi var. Sanayi Kocaeli’nden yönetilir, Kocaeli’nin kalbi de Gebze’dir. Alın terinin yanına akıl terini koyan da çoğaldı bu bölgede. Gebze örnek model bir yer. Biz oda olarak, birlikte rahmet ayrılık da azap vardır diyerek hareket ediyoruz. Birlikte olunca da güzel işlere imza atılıyor. Bizim bu ülkeye borcumuz var. Bu ülkeye hizmet etmekten vazgeçmeyeceğiz” dedi ve GTO’nun projelerini misafirlerine anlattı.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.