GTO iftar sofrasında buluşturdu

GTO iftar sofrasında buluşturdu

Gebze Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına meclis üyeleri ve basın mensupları aileleriyle birlikte katılım sağladı.

Gebze Anadolu Sarayı’nda gerçekleştirdiği iftar programına Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve eşi Sevgi Çiler, GTO yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve basın mensupları katıldı. İftar programında bir konuşma yapan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Biz GTO olarak basını, GTO’nun bir ailesi olarak görüyoruz, görmeye de devam edeceğiz. Allah Kadir Gecesi’nin bereketini tüm ülkemize versin. COVİD-19’dan dolayı 2 yıldır özlediğimiz bir tablo vardı, bir araya gelememiştik. COVİD-19 salgınından dolayı kaybettiğimiz değerli isimleri rahmetle anıyorum. Mekânları cennet olsun. Allah bir daha böyle bir salgını göstermesin.

 

“Gebze Büyükşehirli İl”

Yerel basınımızın, GTO’ya çok büyük destekleri var. Basın bizim her şeyimiz. Biz Gebze’nin büyükşehir statüsünde il olmasını istiyoruz. Basının bu konuda desteğini hep yanımızda hissettik. İlerleyen günlerde STK’larda bir hareketlenme göreceksiniz. 2023, Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı. Yüzüncü yılı kaçırırsak ıskalarız. Yakında seçimler olacak. Süresinde olsun ya da olmasın önümüzde hem yerel hem de genel seçimler var. Bu bölgede 528 binden fazla seçmen var. Siyasi partilerin en büyük projesi bu kenti büyükşehirli il yapmak olsun. Yaklaşan Ramazan Bayramı’nızı da içtenlikle tebrik ediyorum” dedi.

 

manset-2-246.jpg

 

manset-3-129.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.