GTO engellileri unutmadı

GTO engellileri unutmadı

Gebze Ticaret Odası tarafından  3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle ‘Gelin Engelleri Birlikte Aşalım’  etkinliği gerçekleştirildi.

Gebze Ticaret Odası (GTO) tarafından  3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle ‘Gelin Engelleri Birlikte Aşalım’  etkinliği gerçekleştirildi.
Programa Gebze  Kaymakamı Mustafa Güler’in yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz,  Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazlı  Zorlu,  Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İşkur Müdürü Nurullah Karataş, Dilovası Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Okul Müdürleri, Öğretmenler,  sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler katıldı. 
GÜLER VE ÇİLER’DEN KONUŞMA
Kaymakamı Güler yaptığı konuşmada “Engellilerin normal bir hayat sürmesi ancak toplumsal  duyarlılık oluşturmakla mümkündür. Bu işin yükünü bu işin ağırlığını eli öpülesi anneler çekiyor. Ben bu duygularla annelerimizin ellerinden öpüyor, babalarımıza sabır, topluma da hoşgörü diliyorum” dedi. 
GTO Başkanı Nail Çiler’de yaptığı konuşmada  oda olarak engellilere yönelik her türlü projenin içinde olacaklarını belirterek, özellikle engellilerin istihdamına yönelik  yine her türlü çabayı desteklerini ifade etti. 
GÖSTERİ YAPILDI
Program konuşmacı olarak katılan BT Uzman Yardımcısı Aslı Over, Atlet-Beden Eğitimi Öğretmeni Cahit Kılıçaslan, Psikolog-Eğitmen M. Emin Marsurgüler’in konuşmaları ve özel çocukların gösterilerinin ardından programda emeği geçen İlçe  Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdürleri ve  konuşmacı olarak katılan davetlilere verilen plaketlerin ardından etkinlik sona erdi. Haber Merkezi6-079.jpg12-006.jpg8-049.jpg13-008.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.