GTO Ekim ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi

GTO Ekim ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi

Gebze Ticaret Odası Ekim ayı olağan meclis toplantısı GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler başkanlığında gerçekleştirildi.

Pandemi nedeniyle video konferans yöntemiyle önceki gün gerçekleşen Gebze Ticaret Odası Ekim ayı olağan meclis toplantıyla ilgili olarak GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Ekim ayı olağan meclis toplantımız gerçekleşti. Aylık Oda faaliyetlerimizi üyelerimiz ile paylaşarak; ülkemizde yaşanan sel ve yangın felaketlerinde yaptığımız yardımlar dolayısıyla İçişleri Bakanımızdan özel bir takdir yazısı aldığımızı ve nerede bir ihtiyaç varsa, Gebze Ticaret Odası olarak tüm imkânlarımızı seferber ederek, yardıma koşmaya devam edeceğiz. 28 Mayıs 2021 tarihi itibariyle coğrafi işaretini aldığımız Gebze Bayram Çöreği’mizin tanıtımını Antalya Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’te 4 gün boyunca tanıttığımızı ve ürünümüz için şimdi Avrupa Birliği Coğrafi İşaret tescili adına çalışmalara başladık.

 

“GURURLA KUTLADIK”

Ekonomide yaşanan gelişmeler ile ilgili üyelerimizin taleplerini daima önemsediğimizi ve yatırım, üretim ve istihdam adına piyasaları rahatlatacak teşviklerin yapılması ve asgari ücretin (ve asgari ücrete yakın maaşların) vergi dışı bırakılması ve/veya vergi yükünün azaltılması gerekir.  Gebze Ticaret Odası olarak bölgemiz için üretmeye ve kazanımlarımıza her geçen zamanda bir yenisini daha eklemeye gayret göstererek çalışmaya devam edeceğimizi dile getirdik. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı ve 12 Ekim Gebze’mizin kurtuluşunu gururla kutladık” dedi.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.