“GŞG GEBZESPOR” HAYIRLI OLSUN

“GŞG GEBZESPOR” HAYIRLI OLSUN

 Gebzespor 48.Genel Kurulu önceki gün yapıldı. Selahattin Türkmen’in oğlu İbrahim Türkmen mor menekşenin yeni başkanı oldu. Tek listeyle girdiği...

 

Gebzespor 48.Genel Kurulu önceki gün yapıldı. Selahattin Türkmen’in oğlu İbrahim Türkmen mor menekşenin yeni başkanı oldu. Tek listeyle girdiği kongrede projeleri, vizyonu ve samimi duruşuyla delegeler ve Gebzespor taraftarlarını umutlandıran İbrahim Türkmen yönetimi kulüp isminin başına Gebze Şirketler Grubu (GŞG) ismini ekleyerek bu alanda değişikliğe gitti. Sponsorluk anlaşmaları gereği yapılan bu değişiklik uzun vadede Gebzespor’un ciddi sponsorluk gelirleri sağlayarak bulunduğu durumdan kurtulacağı ifade edildi.

 

KONGREDEN NOTLAR

 

POROTOKOL GELMEDİ

 

Gebzepsor Genel Kuruluna protokol yine ilgi göstermedi. Sadece İlçe Spor Müdürü Mücahit Sak ve CHP Gebze Belediye Başkan aday adayı Yakup Yılmaz  kongreye katılırken üyeler ve taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

 

YAKUP YILDIRIM VE İSMAİL BEŞİROĞLU’NA TEPKİ

Kongrede gerilim, gözyaşı ve tepki zirve çıktı. İbrahim Türkmen yönetiminin listesinde yer alan Yakup Yıldırım ve İsmail Beşiroğlu taraftarların sert tepkisine yol açtı. Bu isimlerin yeni yönetimde yer almamasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

YILDIRIM DAMGA VURDU

Gebzespor taraftarlar dernek Başkanı Abdulkerim Yıldırım’ın konuşması kongreye damga vurdu. Yıldırım yaptığı konuşmayla kongre üyelerini ve taraftarları duygulandırdı.

 

ABBAS SIR AĞLADI

Son yıllarda Gebzespor ismiyle özdeşleşen Abbas Sır kongrede gözyaşlarını tutamadı. Sır yaptığı konuşmanın ardından ağladı.

 

EVLAT ACISI GİBİ

 

 

1989-     1994 yılları arasında Gebzespor’da aktif yöneticilik yapan mevcut CHP Gebze Belediye Başkan aday adayı Yakup Yılmaz, “ Taşın altına elini yüreğini koyan  bu yönetimi cesaretlerinden dolayı kutluyorum. Hep birlikte destek vermeliyiz. Kulübün durumu evlat acısı gibi. Ben Belediye Başkanı olayım yada olmayayım fark etmez. Gebzespor’un her koşulda yanında olacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.