Grevlerden  geldiler greve desteğe geldiler

Grevlerden geldiler greve desteğe geldiler

HKP Gebze İlçe Örgütü, Baldur grevine 84’ncü gününde ziyarette bulundu. İlçe Başkanı Murat Kızıltaş, HKP üye ve yöneticilerinin grevlerden, direnişlerden geldiğini söyledi

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Gebze İlçe Örgütü, Çayırova’nın Şekerpınar Mahallesi’nde grevdeki Baldur Süspansiyon işçilerini grevlerinin 84’ncü gününde ziyaret edip destek verdi. HKP Gebze İlçe Örgütü adına Murat Kızıltaş, grevdeki işçileri selamlayarak bir konuşma yaptı. Kızıltaş, Baldur İşçileri’nin onurlu mücadele verdiklerini, Halkın Kurtuluş Partisi olarak yanlarında olduklarını belirtti.

 

KRİZİN FATURASI EMEKÇİ HALKA

 

baldur-2.jpg

HKP üye ve yöneticilerinin grevlerden, direnişlerden geldiğini, HKP’nin işçi sınıfı içerisinde olduğunu ve işçi sınıfı için mücadele verdiklerini kaydeden Kızıltaş, “İçinde yaşadığımız parababaları düzeninde, pandemiyle birlikte ekonomik kriz derinleşmiş, krizin faturası işçi sınıfımıza ve emekçi halkımıza çıkartılmıştır. Pandemi döneminde parababalarına teşvik üstüne teşvik verilmiş, işsizlik fonu bu teşvikler için kullanılmış, artık işverenlerin destek fonuna dönüşmüştür” dedi.

 

ER GEÇ ZAFER KAZANILACAK

 

baldur-3.jpg

Kızıltaş, “Örgütsüz İşçi Köle İşçidir, Örgütlü İşçi Yenilmez” sloganını hatırlatarak, Baldur İşçilerinin mücadelesinin er geç zafer kazanacağını söyledi. Baldur işçilerine mücadelelerinde başarılar dileyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Ziyaret sırasında HKP üyeleri ve Baldur İşçileri, “Baldur işçisi yalnız değildir”, “Yaşasın Baldur grevimiz”, “Yaşasın sınıf dayanışması”, “Baldur’a sendika girecek başka yolu yok!” sloganları attı.

 

GREV ÇAYI EŞLİĞİNDE SOHBET

 

baldur-4.jpg

 

İşçiler, HKP üyelerine grev çayı ikram etti. Mücadelelerinin seyri, ülkedeki işçi sınıfı ve emekçilerin durumu ile Anayasal bir hak olan sendikalaşma hakkı konularıyla ilgili sohbet edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum