Gözler Fatsa’ya çevrildi

Gözler Fatsa’ya çevrildi

TFF 3. Lig 2. Grup’ta sahasında 1877 Alemdağ engelini 3 puanla geçen ve şampiyonluk için gün sayan Kocaelispor’da hedef yeni bir galibiyet serisi yakalayarak eski rekoru egale etmek.

YENİ BİR GALİBİYET SERİSİ

Lig’de 10 maçlık galibiyet serisinin ardından yeni bir galibiyet serisi yakalayan Kocaelispor 6 maçtır rakiplerini dize getiriyor ve rakiplerinin önünde 14 puan farkla liderliğini sürdürüyor.  Yeşil siyahlı temsilcimiz şimdi ikinci bir galibiyet serisi yakalamak ve kendi rekorunu egale etmek için tüm maçlara galibiyet parolasıyla çıkacak. Hafta sonunda maçlar oynandığı takdirde Fatsa Belediyespor ile karşılaşacak Kocaelispor’da b.u maçın hazırlıklarına dün start verildi.

HERKESİ OLUMSUZ ETKİLİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu’nun seyircisiz oynama kararına göre hafta sonunda Ordu’da oynanacak Fatsa Belediyespor maçının hazırlıklarını yeşil siyahlı ekip Teknik Direktör Selahaddin Dinçel önderliğinde bugün Körfez Burunga Tesisleri’nde sürdürecek. Dünyayı etkisi altına alan korona virüsü nedeniyle Kocaelisporlu futbolcularında psikolojik açıdan olumsuz etkilendikleri görüldü. Yeşil siyahlı ekipte çalışmalar bugün ve yarın devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.