Gözler 3.Lig Takımlarımızda

Gözler 3.Lig Takımlarımızda

Yıllar sonra ilk kez bu kadar az takımla temsil edilen Kocaeli’de, 3.Lig’deki iki temsilci Darıca ve Belediye Derince, milli ara nedeniyle Süper Lig ve 1.Lig takımlarını ara vereceği haftada sahaları kaplayacak.

3.Lig 2.Grup temsilcimiz Darıca G.B., yeni teknik adamı Cengiz Seçsev yönetiminde puan kaybetmemeye başlarken, Kızılcabölük deplasmanından da 2-2’lik skorla döndü. Darıca haftayı 10 puanla 14.sırada tamamladı. 3.Grup’ta Murat Parlak ile beraber müthiş bir çıkış yakalayan Belediye Derince ise 6-0’lıok Ceyhan iç saha yenilgisi sonrasında 5-0’lık Büyükçekmece Tepecik galibiyetiyle 20 puanla 4.sıraya kadar yükseldi.

 

HAFTA SONUNA HAZIRLIK VAR…

Cumartesi ve pazar günü oynayacakları maç için hazırlanan iki ekibimiz de rakiplerini konuk edecek. 2.Grup temsilcimiz Darıca Gençler Birliği, cumartesi günü Alanya Kestel takımını ağırlayacak. Kestel 15 puanla 10.sırada yer alıyor. Bu maç 6 puan değeri taşıyor. 3.Grup temsilcimiz gol rekortmeni Derince ise Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediye takımıyla pazar günü kapışacak. Rakip ekip 19 puanla 5.Sırada, Play-Off hattında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.