GOSB’dan önemli projeler

GOSB’dan önemli projeler

  Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Kanıöz, devam etmekte olan önemli projeleri olduğunu belirterek, bu projelerle...

 

 

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Kanıöz, devam etmekte olan önemli projeleri olduğunu belirterek, bu projelerle birlikte GOSB’un sanayicilere daha iyi hizmet vereceğini söyledi.

GOSB Bölge Müdürlüğü’nün geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği önceki akşam GOSB Sosyal tesisleri havuz başında yapıldı. Yemeğe Vali Yardımcısı Ali Sözen de katıldı. GOSB Bölge Müdürü Zeynep Nil Sönmez ve katılımcısı sanayicilerin yanı sıra çevre organize sanayi bölgelerinin yöneticilerinin de katıldığı iftar yemeğinde bir konuşma yapan  GOSB yönetim kurulu başkanı Adil Kanıöz projelerini anlattı.

 

GOSB’un 1 yıl önce gerçekleşen genel kurulda hedefleri olan bütçe ile yönetildiğini ifade eden Kanıöz, “Şu anda birçok önemli projemiz devam ediyor. Bunlardan birisi, Tembelova sanayi bölgemizin altyapı çalışmaları. Yıl sonuna kadar Tembelova’daki asfalt ve altyapı çalışmasını tamamlamayı hedefliyoruz. Bir başka projemiz de, GOSB içindeki ‘Meydan’ projesidir. Bankaların bulunduğu alandaki Meydan projemiz 2 ay içinde tamamlanacak. Bu alan, ticaret ve teknoloji alanı olma yolunda ve örnek bir proje olacaktır. Projelerimizden birisi de enerji verimliliğini ve kapasitesini artırmaya yönelik çalışmalarımız, bu projemiz de devam ediyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.