GOSB’dan Kuzey Marmara Otoyolu’na bağlantı kavşağı açıldı

GOSB’dan Kuzey Marmara Otoyolu’na bağlantı kavşağı açıldı

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Kuzey Marmara Otoyolu ve bağlantı yolları yapımı çalışmaları hızla devam ediyor.

Bu çalışmalar kapsamında, GOSB’a ulaşımı sağlayacak olan Kurtköy-Dilovası kesiminden Şile yoluna giriş/çıkış gişeleri/kavşağı, geçtiğimiz günlerde hizmete açıldı.

Tamamlanan çalışma ile Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kurtköy-Dilovası kesiminden “Tuzla-Çayırova” çıkışı kullanılarak Şile yoluna, buradan da GOSB kuzey girişi kullanılarak GOSB’a ulaşılabilir.

GOSB’dan Kuzey Marmara Otoyolu gişelerine ulaşmak için ise GOSB Kuzey kapıdan çıkılıp kuzeye doğru ilerlenerek trafik işaretlemeleri takip edilebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
  • Fatih / 20 Nisan 2019 14:39

    Gebze ve gosb baglantısı balcık su deposu dagında yarım bırakılacakmış çok yazık olur ilgililer ne yapıp edip gosb cıkışı balcık sapagını ve baglantı yollarını tamamlaması lazım trafik sorunu son bulsun diyorsak bu yol yarım kalmamalı gebze köyler ve gosb için tarihi fırsat kaçmasın.

    Yanıtla (0) (0)