GOSB ve MARKA imzaladı

GOSB ve MARKA imzaladı

MARKA’dan destek almaya hak kazanan projelerin imza töreni gerçekleşti. GOSB’u temsilen ise Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez ve Proje Uzmanı Merve Özmen Önem programa katılım sağladı.

2-290.jpg3-119.jpg

GOSB, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın 2018 yılı Kasım –Aralık dönemi Teknik Destek programı kapsamında, “Acil Durum Yönetim Planı Projesi Sanayide Güvenli Yaşam ve İş Sürdürülebilirliği” projesiyle, destek almaya hak kazanan kurumlar arasında yer aldı.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) 2018 yılı Teknik Destek Yılı Kasım-Aralık Dönemi başvuru sonuçları açıklandı. Bu kapsamda teknik destek programı kasım-aralık döneminde, 26 proje destekten faydalanabilecek. 

İMZA TÖRENİ

Destek almaya hak kazanan projelerin imza töreni, MARKA’da gerçekleştirildi. Programa, MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu’nun yanı sıra, projelerine destek almaya hak kazanan kurumların temsilcileri katılım gösterdi. GOSB’u temsilen ise Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez ve Proje Uzmanı Merve Özmen Önem programa katılım sağladı.

GOSB, “Acil Durum Yönetim Planı Projesi Sanayide Güvenli Yaşam ve İş Sürdürülebilirliği” projesi kapsamında, MARKA’nın sunacağı destekle, birçok afet türünde, afet öncesinde, esnasında ve sonrasında neler yapılması gerektiği ile ilgili eğitim düzenlenecek. GOSB katılımcılarının da içinde yer alacağı bu eğitim ile bölgede afet bilincinin artırılması hedeflenmekte. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.