GOSB Tıp Merkezi açıldı

GOSB Tıp Merkezi açıldı

  Anadolu Sağlık Merkezi ve Gebze Organize Sanayi Bölgesi tarafından kurulan GOSB Tıp Merkezi GOSB Meydan AVM’de dün açıldı. Tıp merkezinin...

 

 

Anadolu Sağlık Merkezi ve Gebze Organize Sanayi Bölgesi tarafından kurulan GOSB Tıp Merkezi GOSB Meydan AVM’de dün açıldı. Tıp merkezinin açılışına Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Anadolu Sağlık Merkezi Genel Direktör Türkan Özilhan Tacir, GOSB Başkanı Vahit Yıldırım, GOSB Bölge Müdürü Nil Ünal, Kocaeli Bilim-Sanayi ve Teknoloji Müdürü İlhan Aydın, GEPOSB Başkanı Osman Erkan, GEPOSB Bölge Müdürü Güher Türker, Anadolu Sağlık Merkezi Yurtiçi Geliştirme Direktörü Dr. Cengiz Gül, Petrol-İş Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz ile çok sayıda davetli katıldı.

DÜNYA STANDARTLARINDA HİZMET

Açılışta ilk olarak Anadolu Sağlık Merkezi Genel Direktör Türkan Özilhan Tacir, “Anadolu Sağlık Merkezi olarak sahip olduğumuz dünya standartlarında hizmet sunma anlayışımızı GOSB Tıp Merkezi’nde yapacağız. GOSB Başkanı Vahit Yıldırım’a teşekkür ediyorum.” dedi. GOSB Başkanı Vahit Yıldırım, “Gebze OSB olarak hep ilkleri yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. 2009 yılından bu zamana kadar burada bir tıp merkezi kurulması yönünde ciddi baskılar vardı. Bölgemizde A plas bir hastane olmasını istedik.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Anadolu Grubu bu konuyla ilgili çok ciddi özveride bulundu. Anadolu Grubuna teşekkür ediyoruz. Bu tıp merkezini bundan sonra devam ettirtmeliyiz. Tıp merkezini belki ilerde bir hastaneye çevirebiliriz.” diye konuştu. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “İlçemizin güzide bunan iki önemli kurumun güzel bir tesisin açılışını yapıyoruz. Sağlık her şeyden daha önemli. Sağlıkla ilgili hizmetlerin daha da artırılması gerekir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

TÜRKİYE’DE BİR İLK

Yapılan konuşmaların ardından GOSB Tıp Merkezi’nin açılış kurdelesi kesildi. 900 m2 bir alanda hizmet verecek olan GOSB Tıp Merkezi’nde acil servis, iç hastalıklar, kulak burun boğaz ve genel cerrahi de SGK anlaşmalı olarak hizmet verecek. GOSB Tıp Merkezi Türkiye’de OSB tarafından kurulan ilk tıp merkezi özelliğini taşıyor.

Haber:  Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.