GOSB çevre belgesi aldı

GOSB çevre belgesi aldı

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Çevre ve Şehircilik Bakanlığından, 16.12.2020 tarihinden itibaren 4 yıl geçerli olacak Çevre Yönetimi Birimi Yeterlik Belgesi aldı.

Konuyla ilgili olarak GOSB tarafından şu bilgiler verildi: “34 yılı aşkın süredir Türkiye’ye katma değer sağlayan Gebze Organize Sanayi Bölgesi, sürdürülebilir kalkınma hedefi çerçevesinde, çevreye duyarlı politikaları ve yatırımlarıyla daha temiz ve daha sağlıklı bir OSB yaratmak için çalışıyor.

Sürekli gelişme hedefiyle verimlilik projelerinin devam ettiği GOSB’da, bölge sınırları içerisindeki faaliyetlerden kaynaklanan atıkların, kaynağından ayrılarak, bertaraf yerine geri kazanıma yönlendirilmesi hedeflenmiş, Sıfır Atık Yönetmeliği kapsamında 3.Sınıf Atık Getirme Merkezi kurulmuş ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden gerekli olan tüm onaylar alınmıştır. 

Ayrıca, Aralık 2020 tarihi itibariyle, “Çevre Yönetimi Hizmetleri Hakkında Yönetmelik ”in 5. maddesine istinaden, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından, 16.12.2020 tarihinden itibaren 4 yıl geçerli olacak Çevre Yönetimi Birimi Yeterlik Belgesi alınmıştır.” Anıl  Coşkun Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.