GOSB acil durumlara hazır

GOSB acil durumlara hazır

Bölgeyi etkileyebilecek bir afet veya acil durumda, GOSB Afet ve Acil Durum Yönetim Planı tamamlandı.

Bölgeyi etkileyebilecek bir afet veya acil durumda, mevcut kaynakların etkin şekilde kullanılarak, afet/acil durum sırası ve sonrasındaki aksiyonların doğru yönlendirme ve etkili müdahale ile hızlı bir şekilde yerine getirilmesinin sağlanması amacıyla çalışmalarına başlanan, GOSB Afet ve Acil Durum Yönetim Planı tamamlandı.
2. SEVİYE ACİL DURUM TATBİKATI
Bu kapsamda, 14 Şubat Cuma Günü, GOSB TIR Parkı’nda, tüm GOSB Acil Durum Ekipleri ile GEPOSB, TOSB, Çayırova İtfaiye Grup Amirliği ve 112 ASHİ Çayırova 3 istasyonu personellerinin katılımı ile geniş kapsamlı 2. seviye acil durum tatbikatı yapıldı. Tatbikatta yangın, kurtarma, kimyasal dökülme ve ilk yardım konuları ele alındı. Tatbikat sonrasında, tüm katılımcılar ile birlikte fikir alışverişi ve değerlendirme toplantısı yapıldı. Gerek bölgede, gerekse çevrede oluşabilecek her türlü olay sonrası alınması gereken önlemler konusunda atılması gereken adımlar dile getirildi.
TEŞEKKÜR EDİLDİ
GOS  tarafından yapılan açıklamada, “B Acil Eylem Planı kapsamında hazırlanan ve GOSB TIR Parkı’nda yapılan genel acil durum tatbikatına katılan GOSB İtfaiye, Çevre, Elektrik, Doğalgaz, Güvenlik, Lojistik, Yapı Denetim ekipleri ile Çayırova İtfaiye Grup Amirliği, TOSB, GEPOSB İTFAİYE ekipleri ile Çayırova 3 ASHİ 112 ekiplerine katılımlarından ve tatbikatta göstermiş oldukları özverili çalışma,  dayanışma ve yardımlarından ötürü teşekkür ederiz.”denildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.