Görüntü var, ses yok: 0-0

Görüntü var, ses yok: 0-0

Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 3. Grup'ta oynanan maçta Karamürselspor, Gebzespor'u konuk etti. Karamürselspor net fırsatları değerlendiremediği maç golsüz berabere bitti.

Karamürsel Stadı'nda oynanan ve zirveyi yakından ilgilendiren maçta Karamürselspor ile Gebzespor karşı karşıya geldi. İlk yarıda Karamürselspor Nihat, Bilal ve Orhan ile net fırsatları değerlendiremedi. Konuk ekip ise maçın hemen başında gole yaklaştı ancak savunmada Batuhan topu kornere gönderdi. İkinci yarıda sarı lacivertliler Yunus Emre ve Nihat ile iki net fırsattan daha yararlanamadı ve mücadele golsüz beraber bitti. Grupta oynanan diğer maçta ise Kullar 1975 ile Gölcükspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Kullar 2-0 yendi. Çayırovaspor ise deplasmanda Gazi Mahallesi ile karşılaştı. Çayırovaspor ilk yarısı golsüz biten ve 1-0 öne geçtiği maçta Gazi Mahallesi’ni 2-1 yendi.

 

DEĞİRMENDERE FARKLI GALİP

2. grupta oynanan maçlarda ise Yuvacıkspor evinde oynadığı maçta Doğantepe'yi konuk etti. Doğantepe ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı maçı 3-2 kaybetti. Değirmenderespor ise evinde Siirtgücü'nü konuk etti. Devreye 2-0 önde giren yeşil siyahlılar sahadan 6-0 galibiyetle ayrıldı. Ortaköyspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Arslanbey Gençlerbirliği ise sahadan son dakikada yediği golle mağlup ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.