Gönülden gönüle ziyaretleri devam ediyor

Gönülden gönüle ziyaretleri devam ediyor

Kocaeli Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, Gönülden Gönüle projesi kapsamında şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret etti.

Gönülden Gönüle projesi kapsamında, Dilovası’nda ikamet eden 1 şehit ailesi ile 9 ihtiyaç sahibi aileyi hanelerinde ziyaret eden, bir ihtiyaç ve talepleri olup olmadığını soran Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, onlarla hemhal olarak hayır dualarını almaya, gönül köprüleri kurmaya devam etti. İlk olarak şehidin emanetleriyle bir araya gelen, Valimiz Seddar Yavuz’un selamlarını ileterek onlarla hasbihal eden Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy; Dilovası Diliskelesi mahallesinde ikamet eden şehit İlimdar Atasoy’un emanetlerini ziyaret edip, sabırlar diledi. Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy daha sonra Dilovası’nın farklı mahallerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi 9 aileyi ziyaret ederek, sıkıntı ve taleplerini dinledi, durumlarını yerinde gözlemledi.

 

ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Derince’de ikamet eden 10 ihtiyaç sahibi aileyi hanelerinde ziyaret eden Vali Yardımcısı Ali Ada, Valimiz Seddar Yavuz’un selamlarını iletip, taleplerini dinleyerek ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Yardımcısı Ali Ada, yapılması gerekenler noktasında gereken ne varsa yapacaklarını belirterek ziyaretlerini sonlandırdı.

 

vali-2-008.jpg

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.