Gönülden gönüle ziyaretleri devam ediyor

Gönülden gönüle ziyaretleri devam ediyor

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatlarıyla Gönülden Gönüle projesi kapsamında ziyaretler yapmak üzere görevlendirilen vali yardımcıları, Kocaeli genelinde yaptıkları hane ziyaretlerine devam ediyorlar.

Gönülden Gönüle projesi kapsamında dün İzmit’te ikamet eden 2 Şehit ailesi ile 5 gazi ve gazi ailesini hanelerinde ziyaret eden Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, sıkıntı ve taleplerini dinleyerek onlarla hemhal oldu.  İlk olarak Şehitlerin emanetleriyle bir araya gelen ve onlarla hasbihal eden Vali Yardımcısı Çalık; her biri İzmit’in farklı mahallelerinde ikamet eden şehitler; Kenan Başol ve Ahmet Yakut’un emanetlerini ziyaret etti. Şehitlerin emanetlerine bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını sorarak sabırlar dileyen Vali Yardımcısı Çalık, “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri için ne yapsak azdır. Sizler bize Şehitlerimizin emanetisiniz” dedi.

 

YAKINDAN İLGİLENDİ

Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, Vali Seddar Yavuz’un selamlarını ilettiği ziyaretlerin devamında Kıbrıs Gaziler; Zeki Çertel, Şaban Aydın, Sebahattin Okan, Kemal Akarsu ve Salih Mehmet Çavuş’un evlerine misafir oldu. Mutlu gözlerle karşılanan Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, onur abidelerimizle yakından ilgilenerek, hal hatırlarını sordular.  Devletimiz sağ olsun var olsun diyerek ziyaretlerden duydukları mutluluklarını ifade eden gaziler ve aileleri Vali Seddar Yavuz’a selamlarını ileterek şunları söylediler: “Maddi ve manevi anlamda her türlü yardımı ve desteği bizlere sunuyor. Yapılan bu ziyaretler bizleri manevi olarak da ziyadesiyle memnun ediyor. Her zaman yanımızda olan, bizleri unutmayan Sayın Valimize ve devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz” diyerek, memnuniyetlerini belirttiler.

 

ziyaretler-1.jpg

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.