Gölcük’te gol sesi çıkmadı

Gölcük’te gol sesi çıkmadı

BAL’da ikinci hafta heyecanında derbiler vardı. 3.Grup’ta yer alan Gölcükspor ile Kullarspor maçından gol sesi çıkmadı. 2.Grup’ta ise Doğantepespor, evinde oynadığı karşılaşmada Yuvacıkspor’u tek golle geçti.

BAL’da bu sezona çok iddialı başlayan iki takımımız Gölcükspor ile Kullarspor, ikinci haftayı da galibiyet alamadan geçirdiler. Kullarspor ilk hafta evinde İstanbul Sinopspor’a 2-1 mağlup olmuştu. Gölcükspor ise ilk hafta deplasmanda Karamürselspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Pazar günü Gölcük’te oynanan maçtan iki takımda galip ayrılmak istiyordu. Gölcükspor’un daha baskılı oynadığı karşılaşma 0-0 sona erdi, iki takımda yine kazanamadı.

 

DERBİLERDE EV SAHİPLERİ GÜLDÜ

Bölgesel Amatör Lig’de derbi haftasında bir zamanlar profesyonel ligde yer alan Gebzespor ile Karamürselspor karşılaştı. İlk haftayı galip geçiren Gebzespor, kent derbisinde de kazandı, Karamürselspor’a 2-1 üstünlük sağladı. Doğantepespor ile Yuvacıkspor arasındaki maçta da kazanan ev sahibi ekip oldu. Doğantepespor, Yuvacıkspor’u 1-0 yendi, puanını 4’e çıkardı. İlk hafta deplasmanda kazanan Çayırovaspor, ikinci maçında evinde Gazi Mahallesi ile 1-1 berabere kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.