Gölcükspor’da iki takviye daha

Gölcükspor’da iki takviye daha

Antalya’da devre arası hazırlıklarına devam eden temsilcimiz Gölcükspor’da Enes Çidemli ve Muhammet Yeşilyurt ile sözleşme imzalanacak. Kırmızı şimşeklerde transfer bu isimle bitecek.

Ligin devre arasında 5 isimle yollarını ayıran temsilcimiz Gölcükspor 5 isimle anlaşmıştı. Kırmızı şimşeklerde kampa götürülen iki isim İstanbulspor’dan Muhammet Yeşilyurt ile Körfezspor’dan Enes Çidemli ile de sözleşme imzalanacak ve transfer defteri kapanacak. Kırmızı şimşekler ligin ikinci yarısında bambaşka bir takım ve hava ile lige başlayacak ve yoluna emin adımlarla devam etmeyi planlayacak.
ÖNEMLİ TAKVİYELER YAPILDI
Temsilcimiz Gölcükspor’da Oktay Pop, Ömürcan Yıldırımlı, Selim Dedekoç, Alihan Bel ve Çağkan Çakır ile yollar ayrılmıştı. Temsilcimizde takımdan ayrılan isimlerin ardından Muhammet Serdar Yazıcı, Taha Gür, Kadir Öge, Fatih Adıgüzel ve Aykut Çift gibi çok önemli isimlerle anlaşma sağlandı. Muhammet Yeşilyurt ve Enes Çidemli ile de sözleşme imzaladıktan sonra bu isim 7ye yükselecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.