Gölcükspor’da derbi heyecanı

Gölcükspor’da derbi heyecanı

Geçen hafta sonunda şampiyonluk mücadelesi veren Somaspor ile 1-1 berabere kalan temsilcimiz Gölcükspor, bu hafta sonu sahasında konuk edeceği kentlisi Darıca Gençlerbirliği maçına gözünü dikti.

KAZANMAK İSTİYOR
TFF 3.Lig 3. Grupta alt sıralardan kurtulmak isteyen temsilcimiz Gölcükspor, ligin ikinci yarısında ortaya koyduğu futbol ile son üç maçta bir mağlubiyet ve iki beraberlik ile taraftarlarına umut vermiyor. Geçen hafta Manisa deplasmanında şampiyonluk mücadelesi veren Somaspor karşısında maçın ikinci yarısında bulduğu golle rakibinden bir puan çıkarmayı başardı. Bu hafta kentlisi Darıca Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başlayan kırmızı siyahlılar kent derbisini kazanmak istiyor.
HAZIRLIKLAR DEVAM EDECEK
Teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun gelmesinin ardından ikinci yarıda ancak iki puan alan kırmızı siyahlı temsilcimiz bu hafta sonunda oynayacağı kent derbisi için çalışmalarına start verdi. Dün kendi tesislerinde hafif bir antrenman ile günü geçiren Gölcükspor, bugünden itibaren kent derbisinin teknik ve taktik çalışmalarına yoğunluk verecek. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu” Kent derbisini kazanarak bir çıkış yakalamak istiyoruz. Hazırlıklarımız bu yönde”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.