Gölcükspor transfere doymuyor

Gölcükspor transfere doymuyor

37 yıl sonra düştüğü amatör ligde, bu sezon hiç beklemeden yeniden 3. Lig’e çıkmak için kolları sıvayan Gölcükspor’da transfer harekâtı devam ediyor.

Kırmızı siyahlı ekibin basın sözcüsü İnanç Çakıroğlu son transferler hakkında bilgi verirken “Kamp haftasına yaklaştığımız son günlerde transferlerimizi bitirmek üzereyiz. Bu kapsamda 3 futbolcu ile el sıkışıp renklerimize bağladık. Bu zamana kadar yapılan tüm transferlerimizi kamuoyuna duyurmuştuk. 3 transferimizi de duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

 

BATINALP VE OĞUZHAN

Çakıroğlu ardından “Anlaştığımız 2 futbolcu kardeşimiz, Gölcükspor’un altyapısından yetişmiş ve başarıları ile gönüllerde taht kurmuş kentimizin iki kıymetli evladıdır. Son olarak Kullarspor’da gösterdiği performansla dikkati üstüne çeken orta saha oyuncusu ve aynı zamanda Gölcükspor’un efsanevi teknik direktörü namı diğer Çiçi Yılmaz’ın (Yılmaz Tuncel) torunu Batınalp Tuncel ile BAL’dan 3. Lig’e çıkan Büyük Anadolu Kırıkkale’nin başarısında katkısı bulunan eski futbolcumuz Oğuzhan Demirer ile anlaşmaya vardık” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.