Gölcükspor testten geçti
TFF 3.Lig temsilcimiz Gölcükspor, Kavaklı tesislerinde, Teknik Direktör Tunahan Akdoğan ve yardımcı antrenörler nezaretinde gerçekleştirilen çalışmada, İFT Test’inden geçti.
22 FUTBOLCU KATILDI
Temsilcisi Gölcükspor, sabah antrenmanında, Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştirilen çalışmada, İFT Testi’nden geçti. Akdoğan testte, futbolcuları tek tek dikkatli bir şekilde takip ederek notlar aldı. 22 Futbolcu teste tabi tutulurken, kırmızı siyahlı futbolcular sıcak havada şartlarında yapılan testlerde oldukça zorlu anlar yaşadı.
ÇALIŞMALAR SÜRECEK
Ağır bir test çalışmaların ardıdan kırmızı siyahlı futbolcular, testten sonra uzun sure dinlendirildi. Bu arada teknik ekip de teste tabi tutulacak. Çalıştırıcılar, önümüzdeki hafta sürat, çeviklik , sıçrama testinden geçecek. Çalışmaya ve teste Kadir Atagün , Ali Mert Işık , Kadir Öge hafif sakatlığı nedeniyle antrenmana katılmadı. Takım dün sabah antrenmanının ardından izin yaptı. temsilcimiz bugün idmanlara kaldığı yerden devam edecek.
SOMASPOR İLE OYNAYACAK
Sezon öncesi hazırlıklarını Kavaklı ve İhsaniye tesislerinde sürdüren 3. Lig’deki temsilcilerimizden Gölcükspor, Kocaelispor ile karşılaşan ve başarılı bir futbol ortaya koyan Manisa temsilcisi Somaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. 26 Ağustos Çarşamba günü oynanacak olan hazırlık maçı Kartepe Green Park Otel 4 No’lu sahada saat 16.00’da başlayacak.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.