Gölcükspor start verdi

Gölcükspor start verdi

BAL 3.Grup’ta ilk yarıyı lider İstanbul Sinopspor’un 2 puan gerisinde tamamlayan Gölcükspor, ligin ikinci yarısı öncesinde hazırlıklarına başladı.

37 yıllık profesyonel kariyerinin ardından geçen yıl düşme üzüntüsü yaşayan, bu sezon BAL’da mücadele eden Gölcükspor, yeniden 3.Lig’e dönmenin hesaplarını yapıyor. Kırmızı-Siyahlı ekip, BAL 3.Grup’ta ilk yarıda oynadığı 9 maçta 20 puan topladı, ilk yarıyı ikinci sırada tamamladı. 31 Ocak’ta başlayacak ligin ikinci yarısı öncesinde hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayan Gölcükspor, 10 Ocak Pazartesi günü Antalya’da kampa girecek.

 

İLK ETAP ÇALIŞMALARI GÖLCÜK’TE

Bu sezon takımın başına Hataylı teknik adam Can Güven’i getiren Gölcükspor, kadrosuna da çok önemli takviyeler yaptı, ligin ilk yarısını da şampiyonluk potasında tamamladı. Devre arasında futbolculara verilen bir haftalık izin sona eren Kırmızı-Siyahlı ekipte ilk etap çalışmaları Gölcük’te gerçekleşecek. Bir hafta çalışmalarını Kavaklı ve İhsaniye’de yapacak olan Gölcükspor, bir gün tek, bir günde çift antrenman gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.