Gölcükspor kendine geldi

Gölcükspor kendine geldi

TFF Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Gölcükspor üst üste alınan iki galibiyetle kendine geldi ve moral depoladı. Temsilcimiz son maçında İstanbul Sinopspor’u 2-1 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig’de bu sezon şampiyonluk hedefleyen Gölcükspor, kendi evinde İstanbul Sinopspor’u 2-1 yenerek moral depoladı.  Lige iyi bir başlangıç yapamadığı için eleştiri oklarına maruz kalan kırmızı siyahlı ekip son iki maçını kazanarak hem kalitesini ortaya koydu hem de eleştiri oklarını tek tek savurdu.

 

2-1 KAZANDI

Geçtiğimiz hafta Irmakspor’u yenerek sezonun ilk galibiyetini alan kırmızı şimşekler, kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul Sinopspor’u 2-1 yenerek puanını 8’e çıkarttı. Gölcükspor’un gollerini Cabir Aksoy ve Hacı Şükrü Çiçek kaydetti. Yeniden 3. Lig’e dönmenin hesaplarını yapan kırmızı-siyahlılar zirve yarışına ortak olmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.