Gölcükspor iki maçını kazandı

Gölcükspor iki maçını kazandı

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz Gölcükspor hazırlıklarına Afyon kampında devam ediyor. İlk iki hazırlık maçını kazanan Kırmızı Şimşekler son hazırlık maçını Aliağa Belediyespor ile oynayacak.

37 yıllık tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz Gölcükspor’da Afyon kampı devam ediyor. İlk iki etap çalışmalarının ardından Afyon’un yolunu tutan temsilcimiz burada iki hazırlık maçı oynadı. Gölcükspor bu maçların ilkinde Anadolu Üniversitesi’ni 3-0 ile geçerken Ayvalıkgücü Belediyespor’u ise 2-1 yenmeyi başardı. Temsilcimiz son hazırlık maçında yarın Aliağa Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

 

CUMA GÜNÜ DÖNÜYOR

Hazırlıklarının üçüncü etabında son hazırlık maçında İzmir temsilcisiyle karşılaşacak olan temsilcimiz Gölcükspor bu maçla kampı da tamamlamış olacak. Temsilcimiz Cuma günü ilçeye dönmüş olacak ve yaklaşan lig öncesinde son etabı Gölcük’te yapacağı çalışmalarla tamamlayacak. Teknik direktör Can Güven’in oldukça memnun olduğu kamp sürecinde oyun şablonu da büyük oranda oturmuş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.