Gölcüklü Kürşat’tan büyük başarı

Gölcüklü Kürşat’tan büyük başarı

Uluslararası Azerbaycan Balık Tutma Zafer Turnuvası'nda, Kocaeli’ni ve Gölcük Belediyesi'ni temsil eden Kürşad Yılmaz 3.olarak büyük bir başarıya imza attı.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, Karabağ zaferine adanan sportif balıkçılık turnuvası düzenlendi. Azerbaycan Balıkçılar Birliğince Hazar Denizi kıyısında düzenlenen ve "Zafer" ismi verilen turnuvaya, ülkemizi ve ilimizi temsilen Kocaeli Sportif Olta Balıkçılığı ve Doğayı Koruma Derneği Başkanı Kadir Cihan Pestil, İrfan Biricik, İbrahim Afacan ve Gölcük Belediyesi’ni temsilen de Kürşad Yılmaz katıldı

 

BAŞKAN SEZER TEBRİK ETTİ

Çekişmeli geçen yarışmanın sonunda; Gölcük Belediyesi’ni temsilen yarışmaya katılan Gölcük Belediye Başkan Danışmanı Kürşad Yılmaz 3.olarak büyük bir başarıya imza attı. Yılmaz’ın bu başarısı ilçede sevinçle karşılanırken, birçok isim sosyal medya hesaplarında paylaşımlar yaparak Yılmaz’ın başarısını kutladı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de kutlama mesajında; “Uluslararası Azerbaycan Balık Tutma Zafer Turnuvası'nda, Gölcük Belediyesi'ni temsilen 3. olan Kürşad Yılmaz’ı can-ı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

 

basari-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.