Gölcük Satranç Turnuvası tamamlandı

Gölcük Satranç Turnuvası tamamlandı

Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde organize edilen Okullar Arası Satranç Turnuvası’nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliğinde; Gölcük’te Öğrenciysen Projesi kapsamında düzenlenen Okullar Arası Satranç Turnuvası tamamlandı. Gölcük Kongre Sarayı’nda düzenlenen ve 3 gün süren turnuvada, ilçede öğrenim gören öğrenciler hamlelerini konuşturdu. İlkokullar, ortaokullar ve liseler olmak üzere 3 kategoride düzenlenen turnuvada dereceye giren öğrenciler belirlendi.

 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Turnuvanın ödül törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ozan Baş, veliler ve vatandaşlar katıldı. Törende dereceye girenlere ödüllerini, Başkan Sezer, Başkan Vekili Çakmak ve beraberindeki protokol takdim etti.

 

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Törende söz alan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, katılım gösteren tüm öğrencilerimize, onları yetiştiren saygıdeğer ailelerine, öğretmenlerimize, Türkiye Satranç Federasyonu yetkililerine, hakemlere ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin eğitimi ve gelişimini destekleyecek çalışma ve etkinliklerimize aralıksız devam edeceğiz” dedi.

 

turnuva-2-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.