Gölcük, adım adım zirveye: 2-1

Gölcük, adım adım zirveye: 2-1

BAL 13.Grup’ta sezona kötü başlayan, ligin ikinci yarısındaki çıkışıyla dikkat çeken Gölcükspor, evinde Beylerbeyispor’u 2-1 yendi, zirve takibini devam ettirdi.

Bu sezon BAL’da ikinci yılını yaşayan Gölcükspor, hedefini yeniden profesyonel lig olarak belirlemişti. Sezon başında yapılanan teknik ekip ve oyuncu kadrosu ile bu hedefine ulaşamayacağını anlayan Gölcükspor yönetim kurulu, ligin ikinci yarısına başlarken takımın başına Cevdet Nail Sancaklı’yı getirdi. Gölcükspor, Sancaklı ile çıktığı 6.maçından da galip geldi. Beylerbeyispor’u 2-1 mağlup etti.

BEYLERBEYİSPOR’U SERBAY YAĞIZ İLE YIKTI

Ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Gölcükspor, özellikle forvet oyuncusu Serbay Yağız’ın attığı gollerle galip geliyor. Pazar günü de Gölcük Stadı’nda oynanan maçta ilk yarıda Oktay Pop’un pasında Serbay Yağız kafayla attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla bitti. İkinci yarıda konuk takım skoru eşitledi. Gölcükspor, maçın son bölümlerinde Burak Toker’in pasında Serbay, güzel bir vuruşla skoru 2-1 yaptı. Maçı 2-1 kazanan Gölcükspor, 3.sıraya yükseldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.