Gökyüzünde neler olacak?

Gökyüzünde neler olacak?

2017’de gökyüzünde gezegenlerin ve yıldızların konumu ne olacak? Türkiye’yi ve burçları bekleyen sürprizler nedir? 2017’nin ekonomiye yansıması...

2017’de gökyüzünde gezegenlerin ve yıldızların konumu ne olacak? Türkiye’yi ve burçları bekleyen sürprizler nedir? 2017’nin ekonomiye yansıması nasıl olacak? Hepsi ve daha fazlası geleceğin astrolojisinde…

OLGU ILGIN

[email protected]

Jenerasyon gezegeni Uranüs 2010 yılında Koç burcuna geçtiğinden beri tüm dünyada ve tabii ülkemizde de, ciddi bir değişim dönüşüm sürecine girmiş bulunduk. Bu dönüşümün etki ve yansımalarını bu yıl da yaşayacağız. Ülkemiz kabuk değiştiriyor. Özellikle Uranüs&Plüto karesiyle başlayan bu süreç, bu yıl da ülkemizin dış güçlere karşı kendini ispatlaması açısından önem kazanacak. Bu yıl bir diğer önemli hareket Plüto& Jüpiter karesi olacak. Topraklarımız ve tarım açısından mücadele edecek, kendimizi örf ve adetlerimizi dış güçlere karşı koruyacağız.  Özellikle mayıs ayında kadersel süreçlerimize işaret eden Ay Düğümleri Kova& Aslan akslarına geçtiğinde güç mücadeleleri daha da vurgu kazanacak ve gücümüzü ispat etme dönemi başlayacak. Bunun yanı sıra ülkemizin ekonomisi daha da önem kazanacak. Kendi kaynaklarını kullanarak yabancılarla finans ilişkilerini düzenleyecek. Bu anlamda 4 Mart çok önemli. O tarihte Venüs Retro yaparak tam da ülke olarak kendi iç kaynaklarımızı daha verimli kullanmamızı isteyerek ekonomik bir dalgalanma yaratacak. Dış borçlarımızın azalması hatta temizlenmesi, kendi topraklarımızı ve potansiyelimizi daha verimli kullanmayı öğrenmemiz gereken bir dönem başlayacak. 

DEĞERLERİMİZİ KAZANACAĞIZ

Mayıs ayından itibaren dünyada egomuz ve insanlık arasında sınavların olacağı, bireysel olmakla toplumsal hareket etmek arasındaki o dengeyi korumamız gereken bir döneme gireceğiz. Teknolojiyi reddetmeden ama onun da kölesi olmadan, kalbimizin sesini ve ritmini hatırlayacak,  çocuksu yönümüzü kaybetmeden yaratıcılığımızı kullanarak bunu insanlığa fayda sağlamak adına geliştireceğiz. Çocuklarımızın sosyal bilinç adına yaptığı çalışmalar çok ses getirecek ve gurur kaynağımız olacak.  Aşk ve sevgi değeri yeni çağa göre yeniden uyarlanacak. Kaybettiğimiz sevgi değerlerimizi yeniden kazanacağız. Zaten tutulmalarında bu akslarda olması bu konuların altını hepimiz ve toplum için kadersel olarak çizecek. Jüpiter ve Satürn’ün Ay Düğümlerine yaptığı ılımlı açı hak edenin hakkını alacağını gösteriyor. Doğruluk, dürüstlük ve adalet yine yılın kazananı olacak.

YEPYENİ BULUŞLAR

Yepyeni buluşlar ve teknolojik ürünler piyasaya çıkacak. Bazı firmaların bu anlamda ürünleriyle ilgili hayal kırıklığı yaşaması söz konusu olabilir. Tıp sektörü için adını bile hiç duymadığımız hastalıklarla tanışacak, ancak mucizevi yöntem ve teknolojik buluşlarla şifasını da bulacağız. Bazı yaratıcı fikirlerle öne çıkacak tıp adamlarımız olacak. Astroloji daha da önem kazanacak. Estetik ve güzellik sektörü yükselişe geçecek. Görsellik önem kazanacak. Özellikle Jüpiter eylül ayına kadar Terazi burcunda gezinirken, bazı estetik operasyonlara yeni yaklaşımlar da gelebilir. Kozmetik sanayi daha çok doğallığı koruyacağımız ürünler piyasaya sürecek. Moda sektörü için, gösterişli payetli, yaldızlı kıyafetler öne çıkarken, altın ve yaldızlı takılar göz dolduracak. Saçlarda sarı ve tonları bu yılın moda renkleri arasında olacak. Kabarık ve dalgalı saçlar revaçta olacak. Sanat camiasında, birçok kişinin yıldızı parlayacak. Sanat ve sanatçıya verilen değer yükselişe geçecek. Mesleğinde özellikle yaratıcılık geliştirmiş kişiler öne çıkacak. 

2017’DE BURÇLARI NELER BEKLiYOR

  • KOÇ:  İlişkilerle ilgili güzel fırsatlar yakalayacakları bir yıl. Bekâr olanlar evlenebilir. Ayrıca, mesleğiyle ilgili yabancı dillerini güçlendirmeleri ya da uzmanlık almaları gereken durumlar olabilir. Kişiliklerindeki olumlu değişim ilişkilerine de yansıyacak.
  • BOĞA: Bu yıl, birden fazla iş ve konuyla uğraşabilir. Sağlıklarına dikkat etsinler. Özellikle hormonal rahatsızlıkları için kontrol yaptırsınlar. Bu sene hayatlarındaki krizleri iyi çözmeleri ve finansal konulara eğilmeleri gerekebilir.
  • İKİZLER: Eski ilişki ve ortaklıklarda yol ayrımlarının, boşanmaların olacağı, ancak yepyeni ve evliliğe gidecek ilişkilere de yelken açacağı bir yıl. Onları geliştirecek ilişkiler kurmayı öğrenmeleri gerekir. Bazıları için sürpriz hamilelik, bazıları için çocuklarıyla daha fazla zaman geçirecekleri bir yıl olacak. 
  • YENGEÇ: Bu yıl iş koşulları ve günlük yaşamlarında sorumluluk almaya devam edecekler. Aileden destek alabilir ve aynı zamanda aile ilişkilerinde de sorunlar iyi dengelenmezse büyüyebilir buna dikkat etsinler! Ailede genişleme, yeni ev alma ve bekârlar için evlilik olabilir.
  • ASLAN: Bu yıl, kadersel anlamda önemli olacak. İlginç tanışmalar, radikal kararlar ve kendi meslekleriyle tanınma ve ün olabilir. Yakın çevreniz ve akrabalarınızla daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Bazılarınız eski okul arkadaşıyla sürpriz evlilik yapabilir. Çocuklarının sorumlulukları ve onların geleceği için yapılanma sürecine girecekler.
  • TERAZİ: Ekim’e kadar yılın en şanslı ve fırsat zengini burcu olmaya devem edecekler. Karşılarına gelen fırsatları çok iyi değerlendirsinler. Sürpriz evlilik ya da boşanmalar yaşayabilirler. Yakın çevre ve akrabaları ile ilgili sorumluluk almaları ve sorunlu dönemleri yapılandırmaları gerekir.
  • AKREP:Ekim’den sonra önümüzdeki bir yılın en şanslı ve fırsat zengini burcu olacaklar. Ekim’e kadar düşüncelere dikkat;  neyi genişletirseniz Jüpiter onu getirecek size. İyi düşünün. Bir süredir devam eden sıkıntıları artık çözüme ulaşacak ve rahat bir nefes alacaklar. 
  • YAY: Hayatınızı elden geçirmek, etrafınızı ilişkilerinizi elemek için önünüzde bir yılınız daha var. Yaşadıklarınızdan ders almalı ve hayatınızda kalıcılık sağlayacak adımlar atmalısınız. Tutamayacağınız sözler vermek yerine, düşünerek karar vermeli ve ona göre paylaşmalısınız. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız açısından şanslı bir yıl olacak.
  • OĞLAK: Önce kendilerine karşı sorumluluk geliştirmeleri gereken bir yıl bu. Biraz baskı altında hissedebilirler. Kariyer ve meslek yaşamınızda yeni iş birlikleri ve ortaklıklar için mücadele edebilirler. Kendi işini kurmak isteyenler bunu gerçekleştirebilirler. Geleneksellikten çıkarak kendilerini düşünecekleri bir yıl olacak.
  • KOVA: Sosyal çevre ve arkadaş ortamlarından biraz daha izole olacakları adeta geçmişi yeniden sorgulayacakları bir yıl olacak. Ancak yeni ve evliliğe gidecek ilişkiler içine de girebilirler. Yurt dışı konuları bu yıl çok hareketli olabilir. Yüksek eğitim, yabancı ülkede bir iş, yabancı ülkede bir evlilik ya da yabancı biriyle evlilik yapabilirler. 
  • BALIK: Kariyer ve meslek yaşamında sorumluluk altına girecekleri ve onu yapılandıracakları bir yıl olacak. Zorlanacaklar ama bu zorluktan kaçmazlarsa da kalıcı başarıları olacak. Toplumsal imajlarında da değişiklik olabilir. Bazıları için boşanma ve ortak paylaşımların olacağı bazıları için miras zengini olacakları bir yıl.

"Kaynak : Akşam"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.