Gökdeniz resitali başladı

Gökdeniz resitali başladı

Kocaelispor’dan Antalyaspor’a transfer olan genç yetenek Gökdeniz Bayrakdar, ilk Süper Lig maçında Beşiktaş’a attığı golle takımının puan almasında başrol oynadı.

Kocaelispor’dan Antalyaspor’a transfer olan genç yetenek Gökdeniz Bayrakdar, ilk Süper Lig maçında Beşiktaş’a attığı golle takımının puan almasında başrol oynadı

MAÇIN YILDIZI OLDU

Bu sezon başında Kocaelispor’dan Süper Lig ekibi Antalyaspor’a transfer olan Gökdeniz Bayrakdar, ikinci hafta oynanan Beşiktaş müsabakasında kaydettiği golle dikkatleri üzerine çekmeye başardı. 1 Milyon TL karşılığında Akdeniz ekibine transfer olan Gökdeniz, Beşiktaş karşısında 77’de oyuna dahil olarak ilk Süper Lig karşılaşmasına çıktı. Oyuna girmesinin ardından 10 dakika sonra şık bir golle fileleri sarsan ve skoru 1-1’e getiren Gökdeniz, takımın zorlu maçtan aldığı 1 puanın mimari oldu.

BÜYÜK GURUR YAŞATTI

Kısa süredeki performansı ve attığı golle Türkiye gündemine oturan Gökdeniz Bayrakdar, alt yapısından yetişip transferini gerçekleştirdiği Kocaelispor camiasına da büyük gurur yaşattı. Öte yandan Kocaelispor’dan Süper Lig’e giden Burak Süleyman, Yeni Malatya-Göztepespor karşılaşmasında kadroda yer almasına rağmen forma şansı bulamadı. İki haftası geride kalan ligde Burak Süleyman henüz süre almayı başaramadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.