Gökdeniz Bayrakdar’dan veda mesajı

Gökdeniz Bayrakdar’dan veda mesajı

3 yıldır Kocaelispor A takımında forma giyen ve yeni sezonda Süper Lig ekibi Antalyaspor’da oynayacak olan Gökdeniz Bayrakdar veda mesajında duygusal açıklamalar yaptı.

Bayrakdar,” 15 yaşında bünyesine katıldığım, son 3 sezonu profesyonel olarak ter döktüğüm kulübümden, sezon sonu itibariyle transfer olmuş bulunuyorum. Forma giydiğim dönemde beraber çalıştığım, gelişimime büyük katkı sağlayan; tüm başkan, yönetici, antrenör, kulüp çalışanı ve futbolcu abilerim hepinize minnetarım. Evim olarak gördüğüm kulübümden ayrılmak hüzünlü olsa da hem şampiyonluğa katkı hem de kulübüme maddi fayda sağlayarak ayrılmanın gururunu yaşıyorum.

HOŞÇA KALIN

Kocaelispor’un büyük taraftarı; beni her zaman bir evladınız olarak gördünüz ve sahiplendiniz. Ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Destekleriniz için her birinize binlerce kez teşekkür ederim. Şimdi zorlu, fakat heyecanlı bir yolculuğa başlıyorum. Dileğim yeşil siyahlı renkleri, en iyi şekilde temsil etmek. İyi dilekleriniz ve dualarınıza ihtiyacım olacak.Umarım sizleri gururlandırmaya devam ederim. Şimdilik hoşça kalın “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.