Git bunu İsveç’te yap bakayım!

Git bunu İsveç’te yap bakayım!

Eğer bir ülkede Anayasa Mahkemesi’ni tanımayan bir yerel mahkeme varsa işçilerin yasal hakkını tanımayan çakal işveren de vardır

TEZEKTEN TERAZİNİN

NEDEN OLURSA DİRHEMİ

 

oyun.jpg

“Tezekten terazinin neden (b….ktan) olursa dirhemi ondan oluyor” diyerek sözlerini sürdüren Serdaroğlu, “Eğer bir ülkede Anayasa Mahkemesi’ni tanımayan bir yerel mahkeme varsa işçilerin yasal hakkını tanımayan çakal işveren de vardır” dedi. İşte bugünkü yaşadığımız da tam anlamıyla budur.

DERDİMİZ SİZLERİ EĞİTMEK OLDU

 

alkis.jpg

Bizlerin derdi sizlere Anayasa’yı öğretip sizleri terbiye etmek oldu artık. İsveç’teki sendika buraya mektup gönderiyor. ‘Sizin Türkiye’de böyle bir uygulama yapmanız konusunda hayretler içindeyiz. Şaşırıyoruz’ diyor.

TÜRKİYE, 3’NCÜ DÜNYA CUMHURİYETİ

 

ozer.jpg

Git bunu İsveç’te yap bakayım. İşçileri sendikalaştı diye kapının önüne koy. Ama Türkiye 3’ncü Dünya Cumhuriyeti. Buraya gelip istediğin gibi at oynatamazsın. Bu insanları sana yem ettirmeyiz. Bu insanları sendikaya sahip çıktığı için ortada bırakmayız. Bunu bilin.

İMZANIZ OLAN BELGEYE SAHİP ÇIKIN

 

selcuk.jpg

Ey Çalışma Bakanı: Altında imzanız olan belgeye sahip çıkın. Buradaki yasadışı uygulamalara müfettiş gönderin. İnceleme altında tutun. Özer Elektrik için şikâyetlerimizi yaptık ama ne hikmetse uygulamaları devam ediyor. Bunlar bu gücü nereden alıyor? Demek ki birileri bunlara, bu yasa dışılıkları yapması için kulağına üflüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.