GİRİB’ten Özgür Özel'e ziyaret

GİRİB’ten Özgür Özel'e ziyaret

Merkezi Gebze’de bulunan, Giresun İş İnsanı ve Bürokratları Derneği (GİRİB) Genel Başkanı Kemal Tokmak ve dernek yöneticileri Çetin Hartamacı, İsrafil Duymac Seyit Mehmet Fırat, Ahmet Ortak, Yeşim Bilgiç, İbrahim Engin ve Fatma Dillice ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret ettiler.

Toplantı öncesi CHP Kocaeli Milletvekilleri Nail Çiler ve Harun Özgür Yıldızlı ile bir araya gelen GİRİB Yönetimi ardından CHP'nin TBMM'deki Grup Toplantısı'nı izlediler. CHP'nin TBMM'deki Grup Toplantısı'nın ardından GİRİB CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile meclisteki makamında bir araya geldiler.

ÖZEL İLE GÖRÜŞTÜLER

GİRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak ve Genel başkan yardımcıları CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i tebrik ederek görevinde başarılar dilediler. TBMM ziyaretlerinin son derece verimli geçtiğini ifade eden GİRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak, "GİRİB Yönetimi olarak ilk olarak CHP'nin Grup Toplantısını izledik. Ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldik. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdik. GİRİB olarak kuruluş amacımız ve yaptığımız çalışmalarla ilgili olarak Özgür Özel'e kısa bir bilgi verdik" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.