Giresunlulardan CHP’ye ziyaret

Giresunlulardan CHP’ye ziyaret

 Kocaeli Giresun Dernekleri Federasyon Başkanı Olgun Kandemir yönetimi ve CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve Gebze İlçe Yönetimi İl Başkanı...

 

Kocaeli Giresun Dernekleri Federasyon Başkanı Olgun Kandemir yönetimi ve CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve Gebze İlçe Yönetimi İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı makamında ziyaret ettiler.  Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim diyerek sözlerine başlayan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Ziyaretiniz şeref verdi. İnşallah bu görüşmelerimiz birlikteliğimiz devam eder. Ülkemiz, Kocaeli ve Gebze için ne gerekiyorsa hep birlikte yapacağız. Gebze İlçe Örgütümüzle güzel bir konsorsiyum sağlamışsınız. Bizler de her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

OMUZ OMUZAYIZ

Gebze’de hep birlikte omuz omuza çalışıyoruz diyen CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “Biz zaten her zaman derneklerin STK’ların siyasi partilerden üstün kuruluşlar olduğuna inanıyoruz. Güzel bir birliktelik sağladık. Bundan sonra da bu şekilde devam edeceğine şüphem yok” dedi. İadeyi ziyarette bulunduklarını dile getiren Kocaeli Giresun Dernekleri Federasyonu Başkanı Olgun Kandemir, “Sizlere de yeni dönemde başarılar diliyoruz. Gebze ilçe örgütünüzle sürekli iç içeyiz. Güzel bir birliktelik olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.