Gift Time hizmete açıldı

Gift Time hizmete açıldı

Gülten Oğul ve Yeliz Güngör’ün sahibi oldukları Gift Time isimli hediyelik mağaza gerçekleştirilen görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Gebze Köşklüçeşme Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi No:445/A adresinde bulunan Gift Time isimli hediyelik mağazasının açılışı önceki gün gerçekleştirildi. Gerçekleşen görkemli açılışa Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Hüsamettin Ergül, Gift Time isimli hediyelik mağazanın sahipleri Gülten Oğul ve Yeliz Güngör ile çok sayıda davetli katıldı. Mağazanın açılış kurdelesini kesen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık açılışın arından mağaza sahipleri Gülten Oğul ve Yeliz Güngör’den bilgi aldı.

SOSYAL SORUMLULUK

Gift Time isimli hediyelik mağazanın sahipleri mağaza ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada, “Hediyelik eşya firmamızda; ahşap otantik ürünler, kişiye özel hediyeler, bahçe süslemesi için alçı heykel çeşitleri müşterilerimizin beğenisine sunuldu. Söz düğün kına gibi özel günlerinizin organizasyonu için de bizlere ulaşabilirsiniz. Ayrıca Gitf Time mağazası olarak sosyal sorumluluk anlamında Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi (DAREN) aracılığıyla engelli çocukların yapmış olduğu ürünleri yardımcı olmak amacıyla firmamıza getirip müşterilerin hizmetine sunuyoruz” şeklinde görüş belirttiler.

Haber: Tuğçe YAKICI

 

acilis-(2).jpg

 

acilis-(3)-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.