Gider gelirden fazla çıktı

Gider gelirden fazla çıktı

 Darıca Belediyesi Ekim Ayı Meclis Oturumu, tartışmalı bir ortamda geçti. Plan Bütçe Komisyonunun hazırladığı Performans Değerlendirme raporu görüşülürken...

 

Darıca Belediyesi Ekim Ayı Meclis Oturumu, tartışmalı bir ortamda geçti. Plan Bütçe Komisyonunun hazırladığı Performans Değerlendirme raporu görüşülürken CHP'li meclis üyeleri "Hazırlanan kitapçıkta Darıca Belediyesi'nin giderlerinin gelirlerinden az olduğu görülüyor. Bu da belediyenin başarısız olduğunu gösteriyor" diyerek ret oyu verdiler. 

BÜTÇE GERÇEK DIŞIDIR

Plan Bütçe Komisyon Başkanı Bülent Koçak’ın performans raporlarını okumasının ardından söz alan CHP Belediye Meclis Üyesi Demet Songurtekin, “Gider odaklı bir bütçe yapılmış. Gelirlere ait hiçbir veri yok. Gelir 50 gider 60 Trilyon. Gelirin gidere göre eksik olduğu bütçe başarısızlıktır. Vergi gelirleri ve cezalar dışında hiçbir gelir görünmüyor. Teleferik, su kayağı merkezi, spor kompleksleri, kültür evi, Anadolu evi, Bilgi Evi, balıkçı barınağı gibi vatandaşa verile vaatler var. Ama bütçesi yer aldığı halde bu vaatlerle ilgili yapılmış, başlamış bir faaliyet yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.