Gıda Mühendisleri’nde Sema Kopal'ın listesi kazandı

Gıda Mühendisleri’nde Sema Kopal'ın listesi kazandı

Gıda Mühendisleri Odası Genel Merkez delege seçimlerini Gıda Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilcilik Başkanı Sema Kopal ve ekibinin listesi Beyaz Liste Sema Kopal'ın listesi kazandı.

Gıda Mühendisleri Odası Kocaeli İl Temsilciliği Genel Merkez delege seçimleri önceki gün Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nde yapıldı. Kocaeli Genel Merkez delege seçimlerinde iki liste yarıştı. Gıda Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilcilik Başkanı Sema Kopal ve ekibinin listesi Beyaz Liste olarak seçimlere katıldı. Delege seçimlerinde Sema Kopal'ın listesi 60 oy ile Genel Merkez delege seçimlerini kazandı. Turuncu Liste olarak seçime giren ikinci liste ise 12 oy aldı. Gıda Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilcilik Başkanı Sema Kopal seçimlerle ilgili olarak, “Beyaz Liste delege adayları, yönetime geldiğimiz Ekim 2017’den bu yana özveriyle mesleğimize ve meslektaşlarımıza yararlı olabilmek için çaba gösteren oda yöneticilerimiz, komisyonlarda aktif olarak çalışan meslektaşlarımız ve gönüllü olan diğer meslektaşlarımızdan oluşmakta.

“YOL GÖSTERİCİMİZ BİLİMDİR”

Seçimler İstanbul'da yapılmasına rağmen üyelerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Üyelerimiz, Oda'sına, mesleğine, geleceğine sahip çıkmak için seçimlere katılarak özgür iradesiyle oyunu kullandı. Delege seçimlerinde listemiz 60 oy ile Genel Merkez delege seçimlerini kazandı. Turuncu Liste olarak seçime giren ikinci liste ise 12 oy aldı. Gıda Mühendisleri Odası Genel Merkez Genel Kurulu Mart 2022'de gerçekleştirilecek. Delege seçimlerini kazanan toplumcu ve halkçı mühendis anlayışına sahip olan delegelerimiz ve oda yönetimimiz; toplum ve halk yararına Gıda Mühendisliği mesleğini icra etmeyi savunur. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ve O’nun ‘hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir’, ilkesinin savunucusudur. Bu yüzden oda çalışmalarımızda yol göstericimiz bilimdir.

“TÜM MESLEKTAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Bilim ve teknolojiyi insanlık yararına ve doğal dengeyi koruyacak biçimde kullanmayı mesleğimizin temel ilkesi olarak kabul eder. Biz, meslektaşlarımızın özlük haklarının sağlanmadığı ve bize ihtiyaç duydukları her an gücümüz ve olanaklarımız ölçüsünde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Kocaeli’de hiçbir gıda mühendisi yalnız değildir, hiçbir meslektaşımız sorunları karşısında çaresiz değildir. Gıda Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilciliği olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gücümüz ve olanaklarımız ölçüsünde tüm meslektaşlarımızın yanındayız. Kocaeli'de yarattığımız verimli, etkin ve önemli çalışmaların artarak devam etmesi için; Bu çalışmaların Genel Merkez'e de taşınması için; Oda'mızın daha güçlü olması, meslektaşlarımız yararına daha etkin çalışmalar yapması için çalışmaya, mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

 

manset-1-056.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.