Gıda kolisine karşın intihardan vazgeçti

Gıda kolisine karşın intihardan vazgeçti

Gebze’de geçim sıkıntısı çeken ve kimliği öğrenilemeyen bir kişi kendisine gıda kolisi sözü verilmesine karşın intihar etmekten vazgeçti.

Yoksulluk, işsizlik ve hayat pahalılığının başlıca sorunlar olduğu Türkiye’de, derinleşen ekonomik kriz halkı bunalıma sürüklemeye devam ediyor. Yoksulluğa bağlı olarak intihar vakaları artış gösteriyor. Kocaeli’de geçtiğimi aylarda sadece 1 haftada 7 kişi intihar etmişti. Derinleşen ekonomik kriz nedeniyle iyice bunalıma giren vatandaşlar son çareyi intihar etmekte bulurken dün de Gebze’de yine geçim sıkıntısı çeken bir vatandaş intihar etmek istedi. Gebze Hacıhalil Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Coşkunlar İş Merkezi’nin en üst katına çıkan ve kimliği belirlenemeyen bir kişi intihar etmek istedi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

 

adam-(3)++.jpg

 

adam-(4)+++.jpg

 

GIDA KOLİLERİ OLAY YERİNE GETİRİLDİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri olası atlama ihtimaline karşın zemine şişme yatak açtı. Olay yerine gelen Gebze İlçe Emniyet Müdürü Uğur Adil Bilgili ve ismi öğrenilemeyen Cumhuriyet Savcısının iknaları sonuç verdi. İntihar etmek isteyen vatandaş kendisine 5 gıda kolisinin olay yerine getirilmesini istedi. Gıda kolilerinin olay yerine getirilmesinin ardından çatıya çıkan şahıs polis eşliğinde binadan indirildi. İntihar etmek isteyen kişinin simit satarak geçimi yaptığı ancak yaşadığı geçim sıkıntısı nedeniyle intihar etmek istediği öğrenildi.

 

adam-(2)++.jpg

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.