Gezi tutuklularına TİP’ten mektup var!

Gezi tutuklularına TİP’ten mektup var!

Türkiye İşçi Partisi Gebze İlçe Örgütü, Gezi davası nedeniyle 100 günü aşkın süredir tutuklu bulunanlara PTT Gebze’den kart ve mektup gönderecek

Türkiye İşçi Partisi – TİP Gebze İlçe Örgütü yarın (05 Ağustos Cuma) saat 16.30’da Gezi davası nedeniyle 100 günü aşkın süredir tutuklu bulunanlara PTT Gebze’den kart ve mektup gönderecek. TİP Gebze İlçe Başkanı Nejla Dolaşık konuya dair yaptığı duyuruda yüreği Gezi ile atan herkesi söz konusu etkinliğe davet etti. Dolaşık açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Gezi Davası nedeniyle dostlarımızın tutukluluğu 100 günü geçti. Milyonlarca insanın katıldığı haklı bir direnişi lekelemek adına dostlarımızı mahkum edenler; inanıyoruz ki mücadelelerimiz ile tarih önünde edebiyete kadar mahkum olmaktan kurtulamayacaklar. Cezaevindeki dostlarımız ile dayanışmak için 05 Ağustos Cuma günü saat 16.30’da PTT Gebze Şubesi’nden kart ve mektup göndereceğiz. Dayanışmayı güçlendirmek için herkesi bu etkinliğe bekliyoruz.”

EŞ ZAMANLI

Öte yandan TİP’in bu etkinliği eş zamanlı olarak ilimiz merkez İlçesi İzmit’te; Adana, Antalya, Ankara, Bolu, İzmir, Diyarbakır, Eskişehir, Hatay, Muğla, Sakarya, Samsun ve Sinop İlleri ile birlikte İstanbul’da Bakırköy, Beşiktaş ve Kadıköy; Balıkesir’de Edremit, Bandırma ve Ayvalık ilçelerinde gerçekleşecek.

ÜÇ CEZAEVİNDEKİ YEDİ TUTUKLUYA

Mektuplar Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi’nde tutuklu Mücella Yapıcı, Çiğdem Mater ve Mine Özerden; Silivri Cezaevi’nde tutuklu Can Atalay, Tayfun Kahraman ve Hakan Altınay ile Silivri Cezaevi’nde tutuklu Osman Kavala’ya taahhütlü olarak gönderilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.