GESMEK’te Yılsonu Sergisi

GESMEK’te Yılsonu Sergisi

Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Eğitim Kursları (GESMEK) yılsonu sergisi, düzenlenen görkemli törenle ziyaretçilere açıldı.

4-004.jpgCumhuriyet Meydanında bulunan sergi salonunda gerçekleşen tören geniş katılımla yapıldı. 5350 kursiyerin 20 farklı branşta 2 bin ürününün yer aldığı serginin açılış törenine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve eşi Ragibe Hanım, Belediye Başkan Yardımcıları Engin Güzel, Sadık Albayrak, Nilay Ayran, belediye meclis üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, siyasi partilerin temsilcileri, GESMEK kursiyerleri ve eğitimcileri katıldı.

Açılışta  Gebze Kaymakamı  Mustafa  Güler ve Başkan Köşker’de birer konuşma yaptı.  Köşker yaptığı konuşmada, “Gebze 81 ilden güzel insanların bir araya geldiği bir kent. Adeta bir gül bahçesi. Güzel insanlar güzel işler yapar ve Gebze güzel insanlardan oluşan ve güzelliğini her yere yayılmasını umut ettiğimiz bir kent. Bu güzel insanlardan oluşan GESMEK kursiyerlerimizin ürünlerinin sergileneceği sergimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.