GESAM’da etkinlik düzenlendi

GESAM’da etkinlik düzenlendi

Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle kısa adı GESAM Türkiye Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği’nin ilimizde düzenlediği 17. etkinlik Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

 Vali Yardımcısı Suat Yıldız, İl Kültür ve Turizm Müdür V. Ercan Yamen, SEKA Devlet Hastanesi Dahiliye Doktoru Fatma Şahin, Derince Belediye Başkanı eşi Şükran Aygün, Koruma Kurulu Bölge Müdürü Sevgi Yavuz, Kocaeli Üniversitesi Tıbbi Biyokimya Profesörü Doç. Dr. Meltem Dillioğlugil, Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Celal İşçi, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Adil Üğüten, Müze Müdürü Serdar Gedük’ün de aralarından bulunduğu çok sayıda sanatsever, sanatçı, öğrenci ve öğretmen katıldı.
BELGELER VERİLDİ, PASTA KESİLDİ
Sabancı Kültür Merkezi Küçük Salonda gerçekleşen etkinlik; 2 kısa film, 1 sine vizyon gösterisi ile devam etti. Daha sonra 3 gün sürecek serginin açılışı kurdelesi hep birlikte kesildi. Yine burada da sergide eserleri olan ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 45 sanatçı adına Vali Yardımcısı Yıldız, İl Müdürü Yamen ve protokol tarafından katılım ve teşekkür belgesi takdimi yapıldı. Dolu dolu geçen etkinlikte birde üzerinde GESAM ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın amblemi olan pasta kesimi yapıldı. GESAM Yönetim Kurulu Başkan V. Nezih Demirtepe, bu güzel organizasyon için başta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olmak üzere Kocaelili sanatseverlere teşekkür etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.