Gerçekçi uyarı: Lig asıl şimdi başlıyor!

Gerçekçi uyarı: Lig asıl şimdi başlıyor!

BAL 2’de Diliskelesispor; 6 maçta 12 puanla, liderin 6 puan gerisinde, ateş hattının 8 puan üzerinde ama BAL garabeti olarak ligde kalmaya oynuyor. Mavi beyazlılar üç haftalık periyotta iki maçını, kentlisi Kullar 1975 ve Gölcük ile oynayacak

KAPAKLISPOR 0 – 3 DİLİSKELESİSPOR

Stat: Kapaklı İlçe

Hakemler: Adem Güneş, Ömer Koç, Uğur Çelik / Umut Özdemir

KAPAKLISPOR: Yusuf Yıldırım, Tolga Aşçı (Dk.46 Cahit Ergün), Ziya Bozbay (Dk.46 Göksel Yörükoğlu), Berat Kubat, Buğra Yaman, Jiyan Esen (Dk.46 Şaban Uçar), Emre Kaymaz, Enes Dada, Faikcan Engin, Yusuf Özkan (Dk.89 Berke Oktopçu), Uğur Hasko

Teknik Direktör: Ercan Yılmaz

DİLİSKELESİSPOR: Emre Yılmazer, Cebrail Serçek, Alperen Can (Dk.68 Salih Gevençli), Selcan Pekkanlı, Gürol Karataş, Yusuf Kaan Kara, Görkem Akıllı (Dk.68 Mücehid Çakmak), Yasin Bayram (Dk.85 Emre Yılmaz), İbrahim Arda, Yunus Emre Yılmaz (Dk.46 Abdulbaki Kılıç), Tunahan Nazlı (Dk.78 Oğuz Başaran)

Teknik Direktör: Mehmet Yılmaz

BAL 2’nci Grup

Bölgesel Amatör Lig’de ilk sezonunda; grubunda ligin en “acemisi” olsa dahi geride kalan 6 maçta edindiği 12 puanla, ötesinde sergilediği futbolla dikkatleri üzerine çeken Diliskelesispor, kritik viraja giriyor.

Sezonun dörtte biri, kaşla göz arası bitti.

Mavi beyazlılar; maç başı 2 puan ortalamayı tutturdu.

Liderin, altı puan gerisinde.

Ateş hattının, sekiz puan üzerinde.

Ama BAL garabeti gereği ligde kalmaya oynuyor.

Karman çorman statüde; durum Kocaeli ölçeği üzerinden şöyle.

OLASILIK 1

iskele-3.jpg

Şayet gruptan bir Kocaeli takımı (Kuvvetle muhtemel Gebzespor) şampiyon olup 3’ncü Lig’e yükselirse, kalan dört takım arasında en üstte olan ligde kalacak. İkinci, SAL’dan gelenle eleme maçı oynayacak. Üç ve dördüncü, direk düşecek.

OLASILIK 2

iskele-1.jpg

Şayet gruptan bir Kocaeli takımı (Kuvvetle muhtemel Gebzespor) şampiyon olup 3’ncü Lig’e yükselirse, kalan dört takımdan biri de direk son ikide, ateş hattında ligi tamamlarsa, durum değişmeyecek çünkü Kocaeli’nin BAL’daki kotası 4, bu sezon mücadele eden takım sayısı 5. Bu olasılıkta da kalan üç takımın tepesindeki direk kalacak. İkinci, SAL’dan gelenle eleme oynayacak. Üçüncü, ola ki ligi puan cetvelinde dördüncü bitirse dahi, direk düşecek.

OLASILIK 3

iskele-4jpg.jpg

Şayet gruptan bir Kocaeli takımı (Kuvvetle muhtemel Gebzespor) şampiyon olup 3’ncü Lig’e yükselirse, kalan dört takımdan ikisi de direk son ikide, ateş hattında ligi tamamlarsa kalan iki takımdan birinci direk ligde kalacak. İkinci de; bu olasılıkta direk ligde kalabilir ancak SAL’dan gelenle eleme maçı da oynayabilir.

Diliskelesi; kentlilerinden ikisiyle karşılaştı. Yuvacıkspor’u yendi, Gebzespor’a yenildi. Önümüzdeki hafta sonu kendisiyle aynı puana sahip, kağıt üstünde de eş güçte gözüken İstanbul temsilcisi Taçspor’u ağırlayıp ardından önce deplasmanda kentlisi Kullar 1975 Spor’a konuk olacak. Ardından bir diğer kentlisi Gölcükspor’u evinde ağırlayacak.

iskele-6.jpg

Teknik Direktör Mehmet Yılmaz sosyal medya üzerinden de paylaştığı uyarıyı, tam da bu noktada yaptı: “Önümüzde çok önemli üç maç var. Bu periyodu güzel oyunlarla geçmek için çok çalışmaya devam edeceğiz. Hakkımızda hayırlısı olsun.”

TAKIMA VE TEKNİK EKİBE TEBRİK

Yılmaz, Kapaklıspor maçının teknik yorumunu şöyle yaptı: Bugün (önceki pazar) deplasmanda harika bir oyunla , Kapaklıspor gibi orta saha ve hücum hattı iyi oyunculardan kurulu bir takımı neredeyse pozisyon vermeden mağlup eden , maçı seyretmeye gelenlere oyunu çirkinleştirmeden, futbolun doğrularını yaparak keyifli bir maç izlettiren takımımı ve teknik ekibimizi yürekten kutluyorum. Gerçekten bütün övgüleri hak ediyorlar.”

VEFAKAR TARAFTARA TEŞEKKÜR

iskele-9.jpg

Taraftara teşekkür etti: Kilometrelerce yol gelip bize desteğini hissettiren bütün yönetici ve taraftarlarımıza çok teşekkür ederim, hiçbir yerde yalnız değiliz sayenizde.”

Maç pozisyonu fotoları:

Facebook / Kapaklıspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum